Algemeen


WYBENGA GROEP is voor vele nationale en internationale klanten preferred supplier op het gebied van productiemachines en bijbehorende onderdelen, accessoires en service. Deze voorkeurspositie heeft de Wybenga Groep onder andere verkregen door de strikte naleving van haar heldere marketing proposities:
- juiste prijs-/kwaliteitsverhouding
- betrouwbare levertijden
- gebruiksvriendelijke product- en dienstverlening
- afspraak = afspraak

De Wybenga Groep bestaat uit de volgende bedrijfsdivisies en merknamen:


WYBENGA MACHINES is het moederbedrijf van de groep en is gevestigd in Enschede. Dit bedrijf richt zich hoofdzakelijk op de ontwikkeling, productie en verkoop van de Conflex gordijnmachines voor de gordijnconfectie en de verkoop van industriële naaimachines, strijk- en snijapparatuur aan confectieateliers, veranderateliers, scholen, sociale werkplaatsen en meubelstoffeerders. Wybenga Machines is zowel nationaal als internationaal actief. 
Vanuit een centraal en geautomatiseerd delenmagazijn worden de accessoires, onderdelen en het naaigaren aan de confectie en gerelateerde branches geleverd. 


AMTS is opgericht in 1990 en is de bedrijfsnaam voor de divisies in Tunesië. In Noord Afrika werken ongeveer 40 medewerkers voor de groep. Dit bedrijf richt zich met name op de verkoop, service en onderhoud van industriële naaimachines voor de grote internationale confectie-ateliers. 


CONFLEX is het eigen merk van de Wybenga Groep. Onder deze noemer worden de door Wybenga Machines ontwikkelde en gebouwde gordijnmachines verkocht over de hele wereld. Wilt u meer informatie over deze machines klik hier of mail naar sales@wybengamachines.nl.