Algemeen

Productenpallet
Ons productenpallet omvat een selectie van alleen de allerbeste confectiemachines en strijkapparatuur. Deze machines worden onder andere veelvuldig door ons geleverd bij de sociale werkplaatsen, scholen maar ook bij de grote en kleine confectie-ateliers. Voor professionals in de branche biedt Wybenga een totaaloplossing, die perfect aansluit op de werkprocessen in uw atelier. Daarnaast wordt ondersteuning geboden daar waar het essentieel is voor de voortgang van uw productieproces.  Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan ons complete service en onderhoud aanbod. Wij kunnen snel handelen doordat wij beschikken over een groot en geordend accessoires & onderdelencentrum.  

Maar het uitgebreide assortiment aan confectiemachines is niet het enige waar Wybenga gespecialiseerd in is. Wij ontwikkelen en bouwen ook gordijnmachines die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. De machines zijn ontwikkeld vanuit een jarenlange intensieve samenwerking met prominente spelers uit de branche. Het proces van gordijnen vervaardigen vraagt om een robuuste naaimachine die veel verschillende materialen kan verwerken. Daarom gebruiken wij bij de samenstelling van de professionele gordijnmachines uit onze eigen werkplaats alleen merken van absolute topkwaliteit, die gecombineerd worden met Wybenga vakmanschap.

Wij komen graag naar uw atelier om samen met u te inventariseren hoe uw werkproces verloopt.  Wij adviseren u graag  bij een optimale atelierinrichting die past binnen uw werkwijze om ons productenpallet perfect te laten aansluiten.