Machines

Of u nu op zoek bent naar een industriële naaimachine of snij-automaat in Nederland, Oost-Europa, Noord-Afrika of elders in de wereld, met onze ervaring en internationale netwerk kunnen wij u altijd van dienst zijn. 

Daarnaast ontwikkelt en produceert Wybenga Machines haar eigen machines onder de naam Conflex. De ontwikkeling en assemblage vinden hoofdzakelijk plaats in eigen huis, iets waar wij erg trots op zijn. Hieronder treft u een selectie aan van machines die wereldwijd door ons verkocht zijn.

Conflex AHS - automatische hakenmachine 
Gordijnhaken en enkele plooien in slechts één handeling. 

De Conflex AHS is een snelle en superkrachtige naaimachine die speciaal voor u wordt samengesteld en geschikt gemaakt voor het innaaien van de Uniflex universele gordijnhaken in gordijnen met enkele plooien. U combineert snelheid met hoogwaardige kwaliteit in het proces van gordijnvervaardiging. Het is één van onze toppers die wereldwijd verkocht wordt.

Gedetailleerde productinformatie leest u hier.

Conflex APS - automatische haken en plooimachine
Gordijnhaken en enkele of dubbele plooien in slechts één handeling.

De Conflex APS is een multifunctionele naaimachine die speciaal voor u wordt samengesteld en geschikt gemaakt voor het innaaien van de Uniflex universele gordijnhaken in gordijnen met enkele of dubbele plooien. U combineert snelheid met hoogwaardige kwaliteit in het proces van gordijnvervaardiging. Een machine uit de Wybenga-stal waarvan we met trots kunnen zeggen dat deze reeds over de hele wereld verkocht is.

Gedetailleerde productinformatie leest u hier.

Conflex HMM - hoogtemeter
Voor het eenvoudig opmeten en snijden van uw gordijnen.

Onze hoogtemeter maakt het opmeten en snijden van grote lappen stof van verschillende materialen eenvoudig mogelijk. Een makkelijke bevestiging van de stof en de simpele bediening van de machine, maakt dat de hoogtemeter een hoog gebruikersgemak heeft.  Wij passen onze hoogtemeter aan op basis van uw wensen en desgewenst bekijken we samen met u de mogelijkheden in uw atelier. 

Gedetailleerde productinformatie leest u hier.

Conflex ICS - banenautomaat Perfect voor het verwerken van grote banen stof.

De Conflex ICS is onmisbaar wanneer u grote banen stof moet verwerken. De transportband is uiteraard leverbaar in verschillende formaten, maar daarnaast is het ook mogelijk om deze banenautomaat samen te stellen met de gordijnmachine van uw keuze. Er worden uitstekende resultaten behaald met diverse Juki lockmachines.

Gedetailleerde productinformatie leest u hier.