Machines

Conflex AHS - automatische hakenmachine - Onze alleskunner
Gordijnhaken en enkele plooien in slechts één handeling

De Conflex AHS is een snelle en superkrachtige naaimachine die speciaal voor u wordt samengesteld en geschikt gemaakt voor het innaaien van de Uniflex universele gordijnhaken met enkele plooien. U combineert snelheid met hoogwaardige kwaliteit in het proces van gordijnvervaardiging. Het is onze alleskunner, een topper die wereldwijd verkocht wordt.

Gedetailleerde productinformatie leest u hier.

 
Conflex APS - automatische haken en plooimachine
Gordijnhaken en dubbele plooien in slechts één handeling

De Conflex APS is een multifunctionele naaimachine die speciaal voor u wordt samengesteld en geschikt gemaakt voor het innaaien van de Uniflex universele gordijnhaken met dubbele plooien. U combineert snelheid met hoogwaardige kwaliteit in het proces van gordijnvervaardiging. 

Gedetailleerde productinformatie leest u hier.


Conflex HMM - hoogtemeter
Voor het eenvoudig opmeten en snijden van uw gordijnen

Onze hoogtemeter maakt het opmeten snijden van grote lappen stof van verschillende materialen eenvoudig mogelijk. Wij passen onze hoogtemeter aan op basis van uw wensen en desgewenst bekijken we samen met u de mogelijkheden in uw atelier. 

Gedetailleerde productinformatie leest u hier.


Conflex ICS - banenautomaat
Perfect voor het verwerken van grote banen stof

De Conflex ICS is onmisbaar wanneer u grote banen stof moet verwerken. De transportband is uiteraard leverbaar in verschillende formaten, maar daarnaast is het ook mogelijk om deze banenautomaat samen te stellen met de gordijnmachine van uw keuze. Er worden uitstekende resultaten behaald met diverse Juki lockmachines.

Bekijk onze online productpresentatie.

Gedetailleerde productinformatie leest u hier.

e zijn momenteel druk bezig onze website te optimaliseren.
Binnenkort vindt u hier meer informatie.