Machines

Of u nu op zoek bent naar een industriële naaimachine of snij-automaat in Nederland, Europa, Tunesië of elders in de wereld, met onze ervaring en internationale netwerk kunnen wij u altijd van dienst zijn.  Als JUKI-dealer bieden wij u een groot assortiment aan, vraag bij ons naar de mogelijkheden. 

JUKI DDL-9000C

Één van de paradepaardjes van JUKI is de DDL-9000C., 's werelds eerste naaimachine die volledig digitaal te programmeren is. Dit is de meest geavanceerde industriële machine op de markt. De DDL-9000C serie vermindert niet alleen de insteltijd aanzienlijk, maar geeft ook precies de aanpassingen weer. Bekijk voor alle mogelijkheden het filmpje. 

Eigen ontwikkeling en productie

Wybenga Machines ontwikkelt en produceert eveneens haar eigen machines. De ontwikkeling en assemblage vinden hoofdzakelijk plaats in eigen huis, iets waar wij erg trots op zijn. Hieronder treft u een selectie aan van machines die wereldwijd door ons verkocht zijn.

Wybenga AHS - automatische hakenmachine 
Gordijnhaken en enkele plooien in slechts één handeling. 

De Wybenga AHS is een snelle en superkrachtige naaimachine die speciaal voor u wordt samengesteld en geschikt gemaakt voor het innaaien van de Conflex gordijnhaken in gordijnen met enkele plooien. U combineert snelheid met hoogwaardige kwaliteit in het proces van gordijnvervaardiging. Het is één van onze toppers die wereldwijd verkocht wordt.

Gedetailleerde productinformatie leest u hier.

Wybenga APS - automatische haken en plooimachine
Gordijnhaken en enkele of dubbele plooien in slechts één handeling.

De Wybenga APS is een multifunctionele naaimachine die speciaal voor u wordt samengesteld en geschikt gemaakt voor het innaaien van de Conflex gordijnhaken in gordijnen met enkele of dubbele plooien. U combineert snelheid met hoogwaardige kwaliteit in het proces van gordijnvervaardiging. Een machine uit de Wybenga-stal waarvan we met trots kunnen zeggen dat deze reeds over de hele wereld verkocht is.

Gedetailleerde productinformatie leest u hier.

Wybenga IVC - hoogtemeter
Voor het eenvoudig opmeten en snijden van uw gordijnen.

Onze hoogtemeter maakt het opmeten en snijden van grote banen stof van verschillende materialen eenvoudig mogelijk. Een makkelijke bevestiging van de stof en bediening van de machine, maakt dat de hoogtemeter een hoog gebruikersgemak heeft.  Wij passen onze hoogtemeter aan op basis van uw wensen en desgewenst bekijken we samen met u de mogelijkheden in uw atelier.
 

Gedetailleerde productinformatie leest u hier.

Wybenga - banenautomaten Perfect voor het verwerken van grote banen stof.

De Wybenga-banenautomaat is onmisbaar wanneer u grote banen stof moet verwerken. De transportband is uiteraard leverbaar in verschillende formaten, maar daarnaast is het ook mogelijk om deze banenautomaat samen te stellen met de gordijnmachine van uw keuze. Er worden uitstekende resultaten behaald met diverse Juki lockmachines.

Wij kennen bijvoorbeeld de volgende banenautomaten:
Wybenga ICS - deze machine is uitgevoerd met een kettingsteekmachine
Wybenga IBS - deze machine is uitgevoerd met een blindzoommachine
Wybenga IOS - deze machine is uitgevoerd met een overlockmachine
Wybenga ILS - deze machine is uitgevoerd met een stiksteekmachine


Gedetailleerde productinformatie leest u hier.

We join forces!
Sinds 2019 is Wybenga Machines een samenwerking aangegaan met Joos Advanced Technology uit Amerika.  Stefaan Joos is een gevestigde naam in de gordijnindustrie. Met zijn kennis en ervaring, ontwerpt en produceert Joos zijn machines vanuit Amerika. Wybenga Machines vertegenwoordigt de machines van Joos in Europa en kan door deze samenwerking haar aanbod in de markt vergroten. Denk hierbij aan b.v. een tunnelmachine, lasersnijtafel met UV-tekensysteem, banenautomaat met o.a. dubbele kop en een stoffeninspectie meet- en snijmachine. 

Voor meer informatie over Joos Advanced Technology verwijzen wij u graag naar de website www.joostechnology.com.

Maar ons assortiment is veel groter dan alleen bovengenoemde machines. Wij verwijzen u graag door naar onze webshop (klik hier) voor het uitgebreide assortiment. 

Is de aanschaf van een nieuwe machine u net even iets te kostbaar? Geen nood! 
Wij hebben met enige regelmaat nog prima werkende tweedehands machines in ons magazijn staan. Al deze machines worden door onze vakkundige monteurs bedrijfsklaar gemaakt.  Klik hier om te kijken wat wij momenteel in huis hebben aan tweedehands machines. 

Heeft u vragen of wilt u adviezen over de aanschaf van een machine? Neemt u gerust contact op met sales@wybengamachines.nl  of bel met 053-4321569.