van:Monique Kolner

Monique Kolner

Conflex AHS bij AGA Gordijnatelier

Een familiebedrijf met ruim 35 jaar ervaring in de gordijnbranche. Dat is AGA Gordijnatelier in Klazinaveen. Het prachtige ruim opgezette bedrijf heeft het vakmanschap hoog in het vaandel.  Maar ook hechten ze veel waarde aan persoonlijk advies, kwaliteit, service, garantie en betrouwbaarheid. En daar kunnen we ons bij Wybenga Machines natuurlijk ook erg goed in vinden.

Toen de familie Houthuyzen van AGA Gordijnatelier dan ook op zoek ging naar uitbreiding van het machinepark binnen het gordijnatelier kwamen ze als snel bij Wybenga terecht. "Natuurlijk is de prijs belangrijk", vertelt de heer Houthuyzen. "Maar bij AGA Gordijnatelier staan we voor een hoge kwaliteit, dat verwachten we ook van onze machines."

De Conflex AHS is een kwalitatief hoogwaardige  en bovendien multifunctionele gordijnmachine die het mogelijk maakt om volautomatisch kunststof gordijnhaken in te naaien in de gordijnplooi. Het grote voordeel van de machine is dat verschillende formaten gordijnhaken kunnen worden ingezet. Dus er kan perfect aan de wens van de klant worden voldaan.

Bij AGA Gordijnatelier is de Conflex AHS uit de collectie van Wybenga Machines ondertussen naar tevredenheid in gebruik genomen. De heer Houthuyzen zegt hierover: "de Conflex AHS van Wybenga is een prachtige aanvulling op onze bestaande machines. We kunnen perfect inspelen op de wens van de klant met betrekking tot de grootte van de haak en de afstand van de plooien en we kunnen met deze uitbreiding eenvoudigweg meer gordijnen produceren."

Erik Wolterink van Wybenga zegt, "bij AGA Gordijnatelier wisten ze precies wat ze wilden. Gelukkig konden wij perfect op die wens inspelen met de Conflex AHS. Wij zijn blij om AGA Gordijnatelier in onze klantenkring te hebben. Deze vakmensen binnen de gordijnbranche weten waar ze over praten en hebben liefde voor het vak. Dat praat gelijk gemakkelijk!"

Wij wensen AGA Gordijnatelier goede zaken toe! 
1898096_633560820026341_2007805157_n aga_gordijnen_inrichting_378e27e1f17c481946cc460eb547d52e