van:Monique Kolner

Monique Kolner

Couture kiest voor kwaliteit met de Juki DDL9000CF

Naamloos-1 logo coutureCouture is toonaangevend binnen de gordijnindustrie en loopt voorop waar het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat Couture kiest voor de allerbeste kwaliteit professionele naaimachines om haar producten te vervaardigen.

Juki heeft een uitgebreid machinepark met naaimachines voor verschillende doeleinden. Voor de gordijnindustrie is met name de Juki DDL9000CF erg geschikt. Deze hoogwaardige stiksteekmachine kan de verschillende materiaalsoorten die je tegenkomt in de gordijnindustrie perfect verwerken. “Wij werken met veel verschillende soorten stoffen en daar moeten onze machines tegen kunnen”, zegt Michel van Couture. Couture had al een aantal machines van Juki staan en was daar erg tevreden over. Michel geeft aan: “Toen we vanwege de groei van ons atelier nieuwe machines moesten kopen, viel de keuze al snel op Juki.”

Erik Wolterink licht toe: “Wybenga Confectiemachines is een van de weinige dealers van Juki in de Benelux.” Om in aanmerking te komen voor een Juki dealership moet aan een behoorlijk eisenpakket worden voldaan, waar het gaat om service en kwaliteit. “De machines van Juki passen daarom perfect bij Wybenga Machines”, vertelt Erik.

Ondertussen zijn de Juki DDL9000CF machines alweer een tijdje in gebruik bij Couture. “We zijn er erg blij mee”, zegt Michel. “De machines draaien overuren, vanwege de toenemende vraag naar gordijnen op maat vanuit ons atelier.” Gelukkig zijn de stiksteekmachines daar ook bij uitstek geschikt voor! Michel besluit zijn verhaal; “de nieuwe machines zijn eenvoudig mobiel te bedienen. Dat is erg handig wanneer je de instellingen van de machine wilt wijzigen om een stabiele naad te krijgen.”

Meer weten over de Juki DDL9000 of één van de andere Juki machines?
Neem dan contact met Erik Wolterink

170313basis flyer verkoop JUKI DDL9000C