van:Monique Kolner

Monique Kolner

Wybenga demonstratiedagen, groot succes

Primeur voor Wybenga... aller aller eerste demonstratiedagen voor de gordijnindustrie
De aller aller eerste demonstratiedagen voor de gordijnindustrie! Dat is natuurlijk nogal wat en daarom hadden we bij Wybenga een beetje last van gezonde spanning. Er was uiteraard veel tijd gestoken in de voorbereiding; de hoogtemeter moest worden geplaatst, de transportbanden moesten worden opgesteld. En voor de kenners, dit zijn geen kleine machines. Daarnaast wilden we ook graag in onze showroom alle machines laten zien; de handige hakenmachine, de ringenstans, maar ook de nieuwste Juki9000C die met een tablet te bedienen is. Prachtige kwalitatief hoogwaardige machines die uiterst vriendelijk zijn in gebruik.

Ervaringsdeskundigen en machinespecialisten 
We hadden een uitgebreid programma opgesteld waarin de ruimte was om met elkaar de machines nauwkeurig onder de loep te nemen, uiteraard onder de deskundige leiding van onze machinespecialisten Anne Kleine, Geert Werkman en Peter Stephan. Daarnaast was ervaringsdeskundige de heer Waagemans van Waagemans Gordijnatelier Zutphen aanwezig om vanuit zijn vakgebied de werking van de machines voor gordijnen toe te lichten.

wybenga-demodag36wybenga-demodag14wybenga-demodag16

Testen, proberen & discussieren
Juist deze mix tussen de Wybenga machinespecialisten en de ervaringsdeskundigen zorgden voor een bijzondere sfeer. Het duurde niet lang of de verschillende demonstratiedag deelnemers zaten achter de naaimachines om met elkaar te praten over de diverse technieken en de werking van de machines. De hoogtemeter ging op en neer en de transportbanden werden volop benut in combinatie met de hakenmachine. Het leverde een mooie discussie op. Dat was precies de bedoeling!
We wilden graag een demonstratiedag neerzetten waarin het potentieel van onze machines volledig werd benut, maar ook een dag waarin met elkaar gepraat werd over alles wat er leeft binnen de gordijnindustrie. 

wybenga-demodag17 wybenga-demodag35wybenga-demodag37
We kijken terug op twee zeer geslaagde demonstratiedagen! En we zijn best trots op deze primeur.

Voor herhaling vatbaar? Zeker weten! 
Volgend jaar gaan we opnieuw een aantal interessante activiteiten organiseren.

Kunt u niet wachten tot volgend jaar? Van 10 tot en met 13 januari staan we op de Heimtex in Frankfurt.
Ook daar kunt u weer een uitgebreide presentatie van onze machines voor de gordijnindustrie verwachten. Zo presenteren we onze hakenmachine, stellen we de transportbanden op en wordt onze hoogtemeter neergezet. Natuurlijk kunt u ook tijdens de Heimtex onze machines testen en proberen.

wybenga-demodag03wybenga-demodag41wybenga-demodag11