van:Monique Kolner

Monique Kolner

Online installatie in Roemenië van Conflex AHS

Online installatie in Roemenië van Conflex AHS

Met de online installatie van de Conflex AHS in Roemenië heeft Wybenga Machines weer een primeur te pakken. "Daar zijn we supertrots op!" zegt Anne Kleine, machinespecialist van Wybenga Machines. "Het is natuurlijk altijd spannend om een geavanceerde gordijnmachine te installeren. Laat staan op afstand. Gelukkig is alles goed gegaan," aldus Anne. De afgelopen dagen heeft Anne de installatie van de Conflex AHS tot in de puntjes voorbereid. 

"De machine is hier in onze eigen werkplaats helemaal naar wens van onze Roemeense klant samengesteld, zodat deze perfect in het atelier geplaatst kan worden. Daarnaast is het transport goed geregeld en hebben we ons hier perfect voorbereid op de allereerste online installatie van de Conflex AHS bij de klant in Roemenië," vertelt Anne. De eerste online installatie is gedaan bij een klant die meerdere machines van Wybenga makelij in het atelier heeft staan.

Conflex AHS webinair
"Speciaal voor de installatie van de Conflex AHS hebben we een webinair ontwikkeld," zegt Anne. Stap voor stap wordt de installatie doorgenomen, totdat de machine helemaal naar behoren werkt. Er is een live verbinding met de klant op locatie. Anne vertelt verder; "We kunnen elkaar zien en op die manier gezamenlijk de installatie van de Conflex AHS tot in de kleinste details doorlopen." Uiteraard zijn de meeste voorbereidingen al in de werkplaats in Enschede gedaan, zodat er weinig mis kan lopen. De installatie wordt gezamenlijk met ervaren mensen in de ateliers gedaan. 

Toch vliegt Anne komende maandag naar Roemenië om de klant te begeleiden. Anne zegt hierover; "We gaan gezamenlijk aan de slag met de Conflex AHS. Alle naaisters uit het atelier zullen aanwezig zijn en de workshops bijwonen. Zo kent iedereen binnen de kortste keren alle ins en outs van de Conflex AHS en kan er volop mee gewerkt worden." En Anne, bestaat er de mogelijkheid om de workshops ook online te geven? "Absoluut! Stel dat we opnieuw een machine in de Verenigde Staten of Australië installeren, dan kan er uiteraard ook voor een online workshop worden gekozen." De workshops zijn via een live verbinding online te volgen. "Maar," eindigt Anne zijn verhaal. "Soms is het gewoon ook prettig om elkaar live te ontmoeten. Het is prettig om elkaar ook persoonlijk te kennen."