Service & onderhoud

Wij staan vierkant achter de kwaliteit van onze machines.

Met behulp van onze vakkundige medewerkers heeft u een nieuwe of tweedehandsmachine bij ons uitgezocht. Vanzelfsprekend bent u hier erg blij mee, het is per slot van rekening een aanwinst voor uw atelier. Maar er kan altijd wat mis gaan... een naald die breekt of olie die op is. U kunt niet verder met uw werkzaamheden. Wij weten als geen ander hoe frustrerend dit kan zijn. Daarom denken wij niet alleen met onze klanten mee bij de aanschaf van een machine, maar ook de nazorg is voor ons net zo belangrijk. 

Ook kunnen slecht onderhouden machines voor gevaarlijke situaties zorgen. De machines functioneren dan minder goed, waardoor storingen op kunnen treden die kosten en ongemak met zich meebrengen. Daarom raden wij u aan om uw machine goed te laten onderhouden. Het afsluiten van een service- en onderhoudscontract verzekert u van regelmatige controle en onderhoud. En als zich onverhoopt een probleem voordoet, bent u snel geholpen. 

Wij staan bekend om onze service op locatie en bieden u voordelige onderhoudscontracten, zodat u ervan verzekerd bent dat uw machine werkt, zoals het hoort.

Heeft u een storing aan uw machine? Geen paniek! 
Neem gerust contact op met onze support afdeling (support@wybengamachines.nl) of bel met 053-4321569.