Werken bij

Zoek jij een technische uitdaging, waarbij jouw creativiteit en inbreng zeer op prijs wordt gesteld?

Werken bij Wybenga Machines
Klantbehoeften vertalen naar techniek. Oplossingen bedenken voor onverwachte technische vraagstukken. Alle aspecten van opdrachten in goede banen leiden. Meedenken met een potentiële opdrachtgever. Zomaar een paar voorbeelden van werken bij Wybenga Machines. 

De techniek staat nooit stil. Deze blijft altijd met de tijd mee gaan. Dus wij ook!
Als echte techneut mag je bij ons aan de slag met het ontwerpen en de ontwikkeling van nieuwe machines. Jouw kennis van (PLC) techniek, mechatronica en/of werktuigbouwkunde kan je bij ons in de praktijk brengen.

Je krijgt alle vrijheid om je technische kennis verder te ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra scholing en/of cursussen. 
Plezier in je werk gaan hand in hand met verantwoordelijkheid dragen voor techniek bij vele bedrijven. Dit doe je samen met een klein, hecht en vooral deskundig team.

Studenten en BBL-ers
Wybenga Machines heeft doorlopend stageplekken beschikbaar.
We zoeken studenten uit diverse studierichtingen zoals LBO, MBO of HBO.
Zit je nog op school? Geen probleem! Kom met ons praten en wellicht vinden wij samen de juiste weg om opleiding en werken te combineren. Als erkend leerbedrijf bieden wij ook regelmatig plaatsen aan in de vorm van werkend leren (BBL). Een erkend leermeester of ervaren medewerker zal je begeleiden.

Vacatures
Wil jij werken met jouw technisch talent in een uitdagende functie? Heb jij ambities in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica? Solliciteer dan bij ons! Bekijk onze onderstaande actuele vacatures.  


Staat jouw droombaan er (nog) niet tussen, maar wil jij wel jouw (technische) kennis bij ons in praktijk brengen? Of ben je na het lezen van onze website enthousiast geworden over ons mooie bedrijf, maar heb je toch nog wat vragen?
Schroom niet en mail naar info@wybengamachines.nl.