Over ons

Wybenga Machines is sinds jaar en dag een vertrouwd gezicht in de confectie-, tricotrage-, en gordijnindustrie. Het is ons vak, al meer dan 70 jaar.

Wij zijn de totaalleverancier voor professionals in confectie. Naast een zeer ruim assortiment van nieuwe en gebruikte machines vindt u bij ons ook kwalitatief hoogwaardige naaiaccessoires en -onderdelen.

Onze producten
Wybenga Machines heeft een zeer ruim assortiment van nieuwe en gebruikte machines. U bent van harte welkom in onze showroom om onze machines te bekijken en natuurlijk te proberen onder de deskundige leiding van een van onze medewerkers. U vindt bij ons de bekende sterke merken Juki, Conflex, Yamato, Veit, S.M.R.E. Engineering en Global.
Maar ook kunt u bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige naaiaccessoires. Bij ons vindt u alle accessoires die onmisbaar zijn in uw werk, zoals garens van Amann, naalden van Schmetz en scharen van Mundial.

Bekijk onze producten online.

Onze support
Natuurlijk assisteren wij u bij de aanschaf van de juiste machine, maar wij helpen u ook graag bij de optimale inrichting van uw werkruimte. Door de gerichte training in het gebruik van uw nieuwe machine bent u er ook van verzekerd van dat u direct aan de slag kunt. Onze machines worden uitvoerig getest, voordat ze de werkplaats verlaten. Wij bieden u garantie op nieuwe en gebruikte machines. Daarnaast is het mogelijk om een service- en onderhoudspakket bij ons af te sluiten. Zo doen we dat bij Wybenga, al jaren!

Meer over ons supportpakket

Onze mensen
De Twentenaren staan bekend om hun vriendelijkheid, gastvrijheid en nuchterheid. Wij zijn echte Twentenaren. Confectie is ons vak, al meer dan 70 jaar! Wij werken met plezier en gaan geen uitdaging uit de weg. Praktisch en oplossingsgericht, maar ook pioniers. Wij werken in een klein team en zijn ontzettend fanatiek. Bij ons draagt een ieder de verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen werk en daarin vullen we elkaar aan. We vormen een hecht team van vakmensen.

Meer over onze mensen